Bács-Kiskun megyében történt

2021. 08. 02., h - 08:00
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A tegnapi napon a járőrök és nyomozók hét személyt fogtak el, és további hat előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Császártöltésen, a Kossuth Lajos utcában gyalogolt egy 39 éves román férfi. A helyi lakos séta közben találkozott volt apósával, akivel szóváltásba keveredett. Az 50 éves román férfi a vita hevében két alkalommal hátba vágta volt vejét a kezében lévő kalapáccsal. Időközben megjelent a férfi volt élettársa is, egy 19 éves román nő, aki elvette korábbi szerelme kezéből a telefonját, majd összetörte. A férfi könnyű sérülések szenvedett a támadás során, a feltételezett elkövetővel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói. A két külföldit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kecskemét Rendőrkapitányság súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 24 éves kecskeméti lakost.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kiszűrve

Portugál hatóságok által körözött autót szűrtek ki a forgalomból a határrendészek Csanádpalota autópálya -határátkelőhelyen.

 

Életet mentettek

Allergiás reakció miatt lett rosszul egy férfi Keszthelyen, a készenléti rendőrök segítettek neki.

 

Csomagtartóból a volán mögé

A rendőrök elfogták azokat a fiatalokat, akik Debrecenben több autót is megpróbáltak elkötni, azonban mindenki szerencséjére ez nem sikerült nekik.

 

Szembetalálkoztak a rendőrökkel

Két férfi szerszámokat vitt el egy oroszlányi garázsból, de a rendőrök éppen szembementek velük, és elfogták a tetteseket.

 

Keressük Horváth Tibor Eriket!

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 12 éves, miskolci gyermekotthonból eltűnt fiú ügyében.