Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

2018. 02. 28., sze - 08:38
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 15 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kecskeméten, az Izsáki úton a Vízmű utca irányába haladt 2018. február 27-én 8 óra 50 perc körül egy 54 éves ballószögi férfi az általa vezetett Lexus IS200 típusú személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért előzés közben a havas úton megcsúszott, és nekiütközött a szemből érkező Citroen személyautónak. A vétlen sofőr az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

A megváltozott útviszonyok nehezítik a közlekedést, ezért a rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy kellő körültekintéssel és óvatossággal közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.

 

Keressük a tettest!

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.