Baleseti összefoglaló Tolnából

2022. 11. 17., cs - 08:40
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Tolna megye útjain 2022. november 16-án két sérüléssel járó és öt anyagi káros baleset történt.

Egy autó vezetője közlekedett szerdán éjjel a 6235-ös mellékúton Szedres és Tengelic között. Egy jobbra ívelő kanyarban nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, letért az útról, majd becsapódott az ott lévő beton vízelvezető árokba. A balesetet követően a sofőr az út szélén hagyta az autóját. Később kiderült, hogy súlyosan megsérült, és ittas is lehetett a balesetkor. A 28 éves tengelici férfival szemben ittas járművezetés vétség miatt büntetőeljárást indítottak. 

kép

 

Egy autós közlekedett szerda délután a 651-es úton Iregszemcse felé, amikor egy jobbos kanyarban nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, lesodródott az úttestről és az út melletti szántóföldön állt meg. A balesetben a kocsi utasa könnyebben sérült meg.

kép

 

A nap folyamán további öt anyagi káros baleset történt. Ezek között volt vadelütés, elsőbbség meg nem adása. Egy esetben a követési távolság meg nem adása miatt ütközött össze több autó a Szekszárdot elkerülő úton.

Arról korábban beszámoltunk, hogy Iregszemcsén egy teherautós figyelmetlensége miatt történt az ütközés a 65-ös főúton, amikor hátulról nekiütközött egy álló autónak, ami egy ház falának csapódott. Egy autós pedig a sebesség nem megfelelő megválasztása miatt törte össze a járművét.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam