Baleseti összefoglaló Tolnából

2022. 12. 27., k - 09:00
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ketten súlyosan megsérültek a hétvégén a megye útjain, egyikük sem használta a biztonsági övét.

Az ünnepi hosszú hétvégén három sérüléses és 10 anyagi káros baleset történt Tolna megyében. Ketten súlyos és ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 

Egy 23 éves helyi férfi közlekedett a Sióagárdról kifelé vezető úton december 23-án az esti órákban, amikor letért az úttestről, és nekiütközött egy beton hídgyűrűnek. A sofőr nem használta a biztonsági övét, súlyosan megsérült a balesetben.

 

kép

 

Egy 46 éves alsónánai férfi közlekedett autójával szenteste Sárpilis belterületén. A sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét. Letért az útról, ahol elvesztette az uralmát a járműve felett, ekkor áttért a szemközti sávba, majd kidöntött egy jelzőtáblát és az út melletti árokban felborult. A balesetet megelőzően a jármű vezetője nem használta a biztonsági övét, súlyosan megsérült.

 

kép

 

Karácsony első napján délelőtt egy autós a 65-ös főúton Iregszemcse irányába haladt, amikor egy autó előzésébe kezdett, de nem mérte fel megfelelően a szemből érkező kocsi távolságát. A szemből közlekedő autós csak vészfékezéssel tudta elkerülni a frontális ütközést. A jármű vezetője a vészfékezés miatt azonban elvesztette uralmát a kocsi felett, és az előzött autónak csapódott. A balesetben ketten könnyebben sérültek meg.

kép

 

A hétvégén további 10 anyagi káros balesetnél is intézkedtek kollégáink.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.