Baleseti összesítő

2017. 07. 23., v - 08:37
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt Vas megyében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további egy anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, halálos kimenetű közúti közlekedési baleset történt 2017. július 23-án 0 óra 29 perckor a 84-es számú főút 51-es kilométerszelvényénél. Egy sárvári férfi személygépkocsival közlekedett Sümeg felől Sárvár irányába, amikor haladása során elsodort egy, az úton gyalogosan tartózkodó személyt. A 42 éves kissomlyói férfi az ütközés következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint az autó vezetője is megsérült. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Baleseti összesítő

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!