Baleseti összesítő Komárom-Esztergom megyében

2017. 08. 07., h - 07:56
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetőek!

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléses és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az M1-es autópálya  85-ös kilométerszelvényben, 2017. augusztus 6-án 18 óra 30 perckor hat egymás mögött haladó jármű az üzemanyagtól szennyezett aszfalton megcsúszott, elvesztették menetstabilitásukat és ütköztek. Egy járműszerelvényből 200 méter hosszan, 8 méter szélességben gázolaj folyt a sztráda burkolatára. A gépkocsivezető Budapest irányából Győr felé haladva a műszaki hibáját nem észlelte és megállás nélkül tovább hajtott. A szakemberek az érintett útszakaszt a helyszínelés és az útburkolat tisztításának idejére lezárták, a forgalmat 21 óra 40 percig a 13-as számú  főútra terelték.

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetők! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása! 

Balesetmentes közlekedést kíván a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.