Baleseti összesítő Vas megyéből

2022. 09. 15., cs - 09:45
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Hat közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök az elmúlt 24 órában.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. szeptember 14-én 5 óra és 2022. szeptember 15-én 5 óra közötti időben egy, súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink öt, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. szeptember 14-én, a délelőtti órákban, Körmend belterületén. Egy helyi fiatal segédmotor-kerékpárral közlekedett a Petőfi Sándor utcában a Móricz Zsigmond utca irányába, amikor az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott az útkereszteződésébe és összeütközött egy ott közlekedő gépkocsival. A balesetben a motoros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a megnövekedett forgalomban fokozott óvatossággal és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.