Baleseti összesítő Vas megyéből

2022. 10. 20., cs - 09:17
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Négy közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. október 19-én 5 óra és 2022. október 20-án 5 óra közötti időben egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink kettő, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. október 19-én, a reggeli órákban, Szombathelyen. Egy nemeskoltai lakos személyautóval közlekedett az Óperint utcában a Dózsa György utca felől a Kiskar utca irányába, amikor haladása során elütött egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó nőt. A balesetben a gyalogos könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. október 19-én, a délutáni órákban, Szombathelyen a Szily János utcában. Egy nő kerékpárral közlekedett a Hollán Ernő utca felől a Szily János utca irányába, amikor haladása során elvesztette az irányítást kerékpárja felett, az úttestre esett és súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék a járműveiket! Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.