Baleseti összesítő Vas vármegyéből

2023. 01. 24., k - 09:26
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kérjük a közlekedőket, hogy megfelelően felkészített járművekkel és a megváltozott útviszonyokat figyelembe véve induljanak útnak!

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. január 23-án 5 óra és 2023. január 24-én 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink hat, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Közlekedési baleset történt Sitke belterületén hétfőn, a kora délutáni órákban. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a 834-es számú főúton Sárvár irányából, amikor haladása során a Vasút utcában elvesztette az irányítást gépjárműve felett, lesodródott az útról és több fának is nekiütközve az oldalára borulva állt meg gépkocsijával. A balesetben a sofőr könnyebben megsérült az elsődleges orvosi vélemény alapján.

kép

Könnyű sérüléssel járó baleset történt hétfőn, a hajnali órákban, a 8719-es számú úton, a Kőszeg és Cák közötti útszakaszon. Egy kőszegi lakos személyautóval közlekedett Kőszeg felől Kőszegszerdahely irányába, amikor haladása során az út 4-es kilométerszelvényében elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő gépkocsival. A balesetben a kőszegi sofőr és a másik autóban utazó utas – az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben megsérült.

Mindkét baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják az illetékes rendőrkapitányságok.

Csapadék nehezíti a közlekedést vármegyénkben, ezért arra kérjük a járművezetőket, hogy óvatosabban, türelmesebben mindig az időjárási-, és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság – a közlekedésbiztonsági helyzet javítása céljából – az illetékességi területén a jövőben is kiemelten ellenőrzi a közlekedési szabályok betartását!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.