Baltával fenyegetőzött

2022. 11. 28., h - 10:47
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök egy agresszív férfival szemben intézkedtek, akit végül elektromos sokkolóval tettek ártalmatlanná.

A rendőrségre 2022. november 25-én az esti órákban bejelentés érkezett, hogy Győrújbaráton, az Ibolya utca egyik házának ajtaját be akarja rúgni egy férfi, a házban lakók pedig veszélyben érzik magukat.

2

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a bejelentő 30 éves fia – mivel a házba a szülők nem engedték be – erőszakossá vált, és kezében egy baltával az udvaron kiabálva fenyegetőzik. A rendőri felszólítás ellenére a fiatalember a baltát nem tette le, szitkozódva megindult az intézkedő egyenruhások felé, akik ezután egy esetben figyelmeztető lövést adtak le, majd elektromos sokkolóval ártalmatlanná tették a támadót. Ezt követően kollégáink a férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.  

A 30 éves győrújbaráti lakost a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.