Békés megye útjain történt

2021. 08. 17., k - 09:11
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Kétegyházán.

Békés megyében 2021. augusztus 16-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kétegyházán, a Damjanich utcából 2021. augusztus 16-án 18 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy eleki férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Mezőkovácsházi Okmányiroda eltiltotta a járművezetéstől. A Gyulai Rendőrkapitányság a 21 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt gyanúsítottként kihallgatta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.