Békés megye útjain történt

2022. 07. 14., cs - 11:26
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési balesetek, valamint engedély nélküli vezetés és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

Békés megyében 2022. július 13-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén 11 óra körül egy kistehergépkocsi előzés után letért az útról és több fának nekicsapódott. A sofőr, aki egyedül volt, kiesett a járműből és súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Szintén a megyeszékhely határában, a 44-es számú főút és a Varságh Béla utca találkozásánál 22 óra 15 perc körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a gyanú szerint ittas kerékpárost könnyű sérüléssel vitték kórházba. Pár perccel később Békéscsabán, az Orosházi úti felüljáró Bartók Béla út felőli végénél egy kerékpáros, miközben gurult le a felüljáróról, ráhajtott a kerékpárút szegélykövére, elesett és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetek okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. július 13-án őrizetbe vett egy férfit, mert úgy vezetett, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök Kondoros külterületén állították le és igazoltatták. Az orosházi férfit a rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. július 13-án 7 óra körül Békéscsabán. Egy kisteherautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Három pozitív eredményű légalkoholmérés után a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.