Békés megye útjain történt

2022. 09. 08., cs - 08:58
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Csabacsűdön, Békésen és Békéscsabán.

Békés megyében 2022. szeptember 7-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Az M44-es gyorsforgalmi úton, Csabacsűd külterületén 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője szalagkorlátnak ütközött.   A jármű vezetője, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezethetett, könnyebben megsérült.  Másfél órával később Békésen, a Földvár utca és a Szőlő utca kereszteződésében egy kerékpárral közlekedő fiatal nem biztosított elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett. Békés külterületén 13 óra előtt néhány perccel egy személyautó letért az útról, ahol táblának és kerítésnek ütközött, majd felborult. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Békéscsabán, a Czuczor utca és a Károlyi Mihály utca kereszteződésében 13 óra 15 perc körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi. Utóbbi jármű egy oszlopnak is nekicsapódott, az autós könnyű sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.