Békés megye útjain történt

2022. 10. 30., v - 07:04
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Újkígyóson és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Orosházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2022. október 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Újkígyóson, a Kossuth utca és az Újköz utca kereszteződésében 6 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy másik autósnak és összeütközött vele. A balesetben négyen könnyű sérülést szenvedtek. Békéscsabán, a Szabolcs utcában 10 óra 15 perc körül egy személyautóval közlekedő nő hátulról nekiütközött egy másik kocsinak, majd áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol érintőlegesen ütközött egy autóbusszal. A mentők a balesetet okozó jármű vezetőjét nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. Mindkét baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. október 29-én 21 óra 30 perc körül Orosházán, a Kós Károly utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 49 éves orosházi férfit a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.