Békés megyében történt

2018. 01. 13., szo - 08:08
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság Kétegyházán, elfogás Békéscsabán.

Békés megyében 2018. január 12-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2018. január 12-én, Kétegyházán. Egy benzinkútnál, 8 óra körül egy férfi és a fia korábbi nézeteltérés miatt összeszólalkoztak négy ismerősükkel. A szóváltás után beültek az autójukba, a fiatalabbik férfi vezetett. Úgy indult el, hogy a kocsit a négy férfi felé kormányozta. Ezután megállt az autóval, csákányt, ásót vettek elő és azokkal fenyegetőztek. A történtek közben senki nem sérült meg. A Gyulai Rendőrkapitányság az apát és fiát garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. A fiatalabb férfi ellen közúti veszélyeztetés gyanúja miatt is indult büntetőeljárás. A rendőrség vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. január 13-án éjjel, Békéscsabán elfogtak egy kétegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 30 éves kétegyházi Sz. Péter a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözték, elfogták

A Keszthelyen elfogott enyingi férfit garázdaság miatt keresték a hatóságok, most már a büntetés-végrehajtási intézetben van.

 

Szélesített portfólió

A ráckevei rendőrök azonosították és elfogták azt a ráckevei párt, akik a gyanú szerint több ingatlanba bejutva vittek mindent, ami csak megtetszett neki. Több százezer forintos kárt okoztak a kilenc ingatlan tulajdonosának.