Békés megyében történt

2018. 05. 28., h - 09:09
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Bucsán balesetnél helyszíneltek, Sarkadon körözés alapján, Szarvason pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Bucsán, a Déli soron, 2018. május 27-én, 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy gyalogost. A balesetben a 11 éves lány könnyű sérülést szenvedett.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 27-én, a lakásán elfogtak egy sarkadi férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves M. Sándor ellen kifosztás bűntett miatt folyik büntetőeljárás, de ügye bírósági tárgyalásán nem jelent meg, ezért a rendőrség a következő tárgyalásig őrizetben tartja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. május 27-én, 14 óra előtt néhány perccel Szarvason, a Tessedik Sámuel utcában. Egy személyautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért bevonták a szarvasi férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.