Békés megyében történt

2020. 11. 10., k - 08:21
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Végegyházán balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Végegyházán, a Kossuth Lajos úton 16 óra 15 perc körül egy személyautó elütött egy fiatal lányt, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni. A mentők a gyalogost könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békéscsabán, 2020. november 9-én elfogtak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen tartási kötelezettség elmulasztása miatt a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 34 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.