Békés megyében történt

2021. 10. 02., szo - 07:47
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyulán és Békésszentandráson balesetnél helyszíneltek, Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. október 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőségre. Gyula külterületén 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött egy másik autóval. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. Békésszentandrás közelében 23 óra körül egy személyautó letért az útról és nekiütközött egy oszlopnak. A mentők egy utast súlyos sérüléssel vittek kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök 2021. október 1-jén 22 óra 45 perc körül Szarvason, a Csabai útról egy férfit. Személygépkocsit vezetett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. A további légalkoholmérések eredménye is megerősítette azt, hogy a 39 éves szarvasi férfi ittasan közlekedett. Ezért a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elvették az autós jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. október 1-jén elfogtak egy szarvasi férfit, aki ellen a Szarvasi Járásbíróság testi sértés bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 27 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam