Békés megyében történt

2022. 03. 02., sze - 09:24
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Orosházán és Békéscsabán, egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja Gyulán.

Békés megyében 2022. március 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget. Orosházán, a Dózsa György utca és a Mező utca kereszteződésében 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő férfinak és nekiütközött. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. Fél órával később hasonló baleset történt Békéscsabán, a Franklin utca és a Kolozsvári utca kereszteződésében, ahol szintén egy autós nem biztosított elsőbbséget egy kistehergépkocsinak és összeütköztek. Utóbbi jármű az ütközés miatt elsodort egy kerékpárúton közlekedő kerékpáros nőt. A balesetet okozó jármű vezetője és a kisteherautó utasa nyolc napon belül, míg a biciklis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2022. március 1-jén 16 óra 30 perc körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy szintén román honosságú tehergépkocsival. Az ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy a járműhöz kapcsolt pótkocsi rendszáma hamis. A 34 éves sofőr ellen a Gyulai Rendőrkapitányságon egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.