Békés megyében történt

2022. 03. 02., sze - 09:24
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Orosházán és Békéscsabán, egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja Gyulán.

Békés megyében 2022. március 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget. Orosházán, a Dózsa György utca és a Mező utca kereszteződésében 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő férfinak és nekiütközött. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. Fél órával később hasonló baleset történt Békéscsabán, a Franklin utca és a Kolozsvári utca kereszteződésében, ahol szintén egy autós nem biztosított elsőbbséget egy kistehergépkocsinak és összeütköztek. Utóbbi jármű az ütközés miatt elsodort egy kerékpárúton közlekedő kerékpáros nőt. A balesetet okozó jármű vezetője és a kisteherautó utasa nyolc napon belül, míg a biciklis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2022. március 1-jén 16 óra 30 perc körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy szintén román honosságú tehergépkocsival. Az ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy a járműhöz kapcsolt pótkocsi rendszáma hamis. A 34 éves sofőr ellen a Gyulai Rendőrkapitányságon egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

Szeméremsértő módon viselkedett, a váci rendőrök keresik.

 

Újra megcsinálták

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is teljesítette saját távját az emberfeletti tettet igénylő hétvégi futóversenyen.