Békés megyében történt

2022. 04. 19., k - 09:05
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Méhkeréken, őrizetbe vétel Békéscsabán és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja történt rendőri intézkedés Szarvason.

Méhkerék külterületén, 2022. április 18-án 10 óra 30 perc körül egy előző személygépkocsi összeütközött egy neki szemből érkező autóval. A balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben megsérültek.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. április 18-án előállítottak egy békéscsabai férfit, mert úgy vezetett, hogy nincs és soha nem is volt jogosítványa.  Békéscsabán, a Hajnal utcában autózott, amikor leállították. A 21 éves férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást indított három fiatal ellen. Mindhárman egy 2022. április 18-án, Szarvason, a Szabadság úton ellenőrzött autóban utaztak. A rendőrök növényi törmeléket találtak náluk és a kábítószergyorsteszt mindhármójuknál pozitív értéket jelzett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

Szeméremsértő módon viselkedett, a váci rendőrök keresik.

 

Újra megcsinálták

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is teljesítette saját távját az emberfeletti tettet igénylő hétvégi futóversenyen.