Békés megyében történt

2022. 06. 14., k - 08:52
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési balesetek, illetve közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt intézkedések, és egy körözés alapján történt elfogás.

Békés megyében 2022. június 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Csanádapácán, a Batthyány utca és a Szent Gellért utca kereszteződésében 13 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Kórház utca és a Telep utca kereszteződésénél 14 óra 30 perc körül egy kerékpáros lány ki akart hajtani az úttestre, de nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A 14 éves lány könnyebben megsérült. A személygépkocsi vezetőjének nincs jogosítványa, ezért őt a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették és engedély nélküli vezetés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. június 13-án elfogtak és előállítottak egy budapesti férfit, akit nagyobb értékre elkövetett csalás bűntett miatt köröztek. A 39 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Két férfival szemben intézkedtek a rendőrök közokirat-hamisítás gyanúja miatt 2022. június 13-án a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy román állampolgár ír honosságú személygépkocsijának a forgalmi engedélyéről, egy kanadai állampolgárnak pedig a vezetői engedélyéről állapították meg, hogy nem eredeti. Mindkét esetben a Sarkadi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablási kísérlet Szegeden

Nyitás előtt megpróbáltak kirabolni egy dohányboltot Szegeden. Az elkövetőt egy órán belül elfogták a rendőrök.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Magyaralmás térségében négy gépjármű ütközött össze, a gépjárművezetők Fehérvárcsurgó, illetve Bodajk felé kerülhetik el a baleset helyszínét.