Békés megyében történt

2022. 07. 05., k - 08:26
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset és lopás Békéscsabán, súlyos testi sértés Békésen.

Békéscsabán, a Pipacs köz és a Lencsési út kereszteződésében 2022. július 4-én 17 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Elütötte őt, és az idős nő súlyosan megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert 2022. július 4-én este átmászott egy ház kerítésén, majd a nyári konyhából lopott. A 38 éves férfit a rendőrök a történtekről érkezett bejelentés után rövid időn belül elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Békésen, a Jantyik Mátyás utcában, 2022. július 4-én 10 óra 30 perc körül magánéleti probléma miatt bántalmaztak egy férfit, egyik ismerőse ütötte meg. A 41 éves férfi súlyos sérülést, csonttörést szenvedett. A rendőrség vizsgálja, pontosan hogyan történt a konfliktus.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.