Békés megyében történt

2022. 09. 02., p - 08:42
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset Lőkösházán és Békéscsabán, kerékpárlopás Vésztőn és elfogás a határon.

Békés megyében 2022. szeptember 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Lőkösháza külterületén 12 óra 30 perc körül egy kisbusz hátulról nekiütközött egy forgalmi okból álló személyautónak. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. Néhány perccel később Békéscsabán, a Szarvasi úton megcsúszott, elesett és súlyosan megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított két férfi ellen, mert 2022. augusztus 24-én, Vésztőn, egy iskola hátsó udvaráról elloptak két kerékpárt. A rendőrök kutatást tartottak náluk, mindkét biciklit megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosoknak.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, 2022. szeptember 1-jén 3 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy ukrán állampolgárságú férfit, akinek az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság lopás miatt elrendelte a körözését. A 35 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.