Békés megyében történt

2022. 11. 06., v - 07:56
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vésztőn bűncselekmény gyanúja miatt és körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Békés megyében 2022. november 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztő külterületén 2022. november 5-én 11 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik autósnál  alufóliába csomagolva kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak a rendőrök. Ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A 28 éves gyomaendrődi férfinál a drogteszt pozitív értéket jelzett.  A Szeghalmi Rendőrkapitányságon új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás a férfi ellen. A nyomozók a lefoglalt növényi törmeléket igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. november 5-én 19 óra 15 perc körül elfogtak a lakásán egy vésztői férfit, aki ellen lopás miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 30 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.