Békés megyében történt

2022. 11. 06., v - 07:56
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vésztőn bűncselekmény gyanúja miatt és körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Békés megyében 2022. november 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztő külterületén 2022. november 5-én 11 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik autósnál  alufóliába csomagolva kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak a rendőrök. Ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A 28 éves gyomaendrődi férfinál a drogteszt pozitív értéket jelzett.  A Szeghalmi Rendőrkapitányságon új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás a férfi ellen. A nyomozók a lefoglalt növényi törmeléket igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. november 5-én 19 óra 15 perc körül elfogtak a lakásán egy vésztői férfit, aki ellen lopás miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 30 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.