Békés megyében történt

2022. 11. 23., sze - 12:27
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szeghalmon, Sarkadon, és Békéscsabán bűncselekmény gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. november 22-én 3 óra 30 perc körül Szeghalmon, a Dózsa György utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az autón egy másik kocsira kiadott rendszám volt felhelyezve. A 41 éves szeghalmi férfit a rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök  2022. november 22-én Sarkadon. Az egyik boltban, a kiszolgáló pulton hagyta egy alkalmazott a pénztárcáját, amelyben személyes iratok, bankkártya és készpénz is volt. Észrevette ezt egy vásárló, aki elvette a tárcát és magával vitte. Egy másik üzletben megpróbálta használni a bankkártyát, de szerencsére nem sikerült vásárolni vele. A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói lopás elkövetésével gyanúsítják a 32 éves sarkadi nőt. A rendőrök az ellopott dolgok egy részét megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak.

A békéscsabai buszpályaudvar várótermének egyik üvegét 2022. november 22-én 18 óra 15 perc körül betörte egy férfi. A bejelentés után, rövid időn belül a helyszín közelében a rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves békéscsabai férfit. Az ellenőrzésekor a rendőrjárőrök a férfi ruhájában kábítószer gyanúját keltő kristályos anyagot találtak. A drogteszt pedig kábítószer fogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon garázdaság és kábítószer birtoklása miatt indult ellene büntetőeljárás. A rendőrség a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.