Békés megyében történt

2022. 12. 21., sze - 09:04
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Újkígyóson bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, a Kinizsi utca és a Csaba utca kereszteződésében 2022. december 20-án 18 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A balesetben az egyik biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Újkígyóson, a Rákóczi utcában 2022. december 20-án 13 óra után néhány perccel megállítottak a rendőrök egy szabadkígyósi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2024. május 17-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett az 50 éves férfi ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.