Békés vármegye útjain történt

2023. 07. 10., h - 09:39
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Öt baleset, öt könnyű és egy súlyos sérült.

Békéscsabán, a Corvin utcai kerékpárúton 2023. július 7-én 21 óra 30 perc körül elesett és könnyebben megsérült egy rollerrel közlekedő nő. Szintén Békéscsabán, a Szabolcs utca és a Szarvasi út kereszteződésében 2023. július 8-án 19 óra 45 perc körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak, nekiütközött az autó hátuljának, elesett és könnyebben megsérült.

A 47-es számú főúton, Csorvás külterületén 2023. július 8-án 21 óra 30 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi, a balesetnek két könnyű sérültje van.

Orosházán, a Nagyhegyi utcában 2023. július 9-én 12 óra 30 perc körül villanyoszlopnak ütközött és könnyebben megsérült egy segédmotoros kerékpárral közlekedő fiatalember.

Gyulán, a Nagyváradi úton 2023. július 9-én 15 óra 20 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.