Békés vármegye útjain történt

2023. 02. 01., sze - 08:18
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Mezőkovácsházán és Eleken balesetnél helyszíneltek, Gyulán és Medgyesbodzáson bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés vármegyében 2023. január 31-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget. Mezőkovácsháza külterületén 5 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról és fának csapódott. A mentők a battonyai autóst súlyos sérüléssel vitték kórházba. Eleken, a Gyulai úton 11 óra körül egy személyautó elsodort egy kerékpárral közlekedő nőt. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2023. január 31-én 20 óra előtt néhány perccel Gyulán, a Galamb utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A 33 éves taktaházi férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. Egy órával később Medgyesbodzáson, a Hunyadi utcában ellenőriztek a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei egy 76 éves medgyesbodzási autóst, akinél szintén pozitív lett mindhárom mérés eredménye. A rendőrség munkatársai mindkét esetben büntetőfeljelentést tettek a járművezetők ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.