Békés vármegyében történt

2023. 02. 06., h - 09:05
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Újkígyóson és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Ecsegfalván szabálysértés és bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Újkígyóson, a Gyulai utcában 2023. február 4-én 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője balra akart kanyarodni, de nem vette észre, hogy a járműje előzését már megkezdte egy másik autós és összeütközött vele. Az előzésbe kezdő gépkocsi egy parkoló autónak is nekiütközött. A mentők az egyik jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Két órával később Békéscsabán, az Orosházi úton hátulról egymásnak ütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. A balesetben egy utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ecsegfalva külterületéről 2023. február 4-én 10 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy kisújszállási férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 25 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett a rendőrök azt is megállapították, hogy azt autón egy másik kocsira kiadott rendszám volt felhelyezve. Ezért a Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.