Békés vármegyében történt

2023. 03. 24., p - 09:08
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési balesetek Gyulán, Békéscsabán, Szarvason és lopás gyanúsítottjának elfogása Mezőberényben.

Békés vármegyében 2023. március 23-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Damjanich utcában 6 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Lorántffy utca és a Károlyi Mihály utca kereszteződésében egy elektromos rollerrel közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy autósnak. Összeütköztek és a nő könnyebben megsérült. Gyulán, a Szabadkai út és a Szent István utca kereszteződésében 17 óra 30 perc körül, szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt kerékpáros személygépkocsival ütközött, a biciklis nő súlyos sérüléssel került kórházba. Szarvason, a Zrínyi utcán 18 óra 45 perc körül személygépkocsi érintőlegesen ütközött egy kerékpárossal, a biciklis fiatalember könnyebben megsérült.

Mezőberényben, egy lakóház udvaráról 2023. március 21-e és 23-a között elloptak négy alufelnit a rájuk szerelt gumiabroncsokkal együtt. A történtekről érkezett bejelentés után a rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves mezőberényi férfit. A felniket lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.