Beszakította a bejárati ajtót

2019. 02. 18., h - 12:43
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rongálás Kiskorpádon.

Egy 34 éves férfi 2019. február 17-én 21 óra körül Kiskorpádon, a volt élettársa házának ajtaján dörömbölt, aki nem nyitott neki ajtót. A dörömbölést követően betört az ingatlanba, ahonnan nem volt hajlandó távozni. Az asszony ekkor értesítette a rendőröket, akik a férfit elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vétele mellett rongálás szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.