Bódultan ült a volán mögé, a rendőrök elfogták

2021. 10. 28., cs - 15:08
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bódult állapotban vezetett egy kisteherautót egy férfi, amikor a rendőrök megállították Orosházán. Büntetőeljárás indult ellene, a rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

Lakossági bejelentés érkezett 2021. április 12-én 10 óra 45 perc körül Békés megyében a rendőrségre. A bejelentő elmondása szerint egy járművezető szemmel láthatóan bizonytalanul közlekedik kisteherautójával Gádoros felől Orosháza irányába. A megadott információk alapján a rendőrjárőrök néhány perc alatt azonosították és megállították a járművet Orosházán, a Szent István utcában. Az ellenőrzéskor a sofőr idegesen és zavartan viselkedett, mozgása koordinálatlan volt. Ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd a jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene. Az igazságügyi szakértői vizsgálat megállapította azt, hogy a 21 éves nyírpazonyi férfi bódult állapotban vezetett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem emlékszik rá, hogy jutott haza

Gyanúsítottként hallgattak ki a tamási rendőrök egy dúzsi férfit, aki egy Hertelend-pusztai telephelyről elkötött rakodógéppel próbált hazajutni.

 

Senkiét, egy rendőrét se!

Nem rongálható senki tulajdona büntetlenül. Egy váci nyomozót is választott áldozatai közé egy 29 éves váci férfi - a sértett kollégái elfogták.

 

Egyedi kombináció

Virágláda-, és kameratolvajok azonosításához kérnek segítséget a dunakeszi nyomozók.

 

Pozitív értéket jelzett a szonda

Debrecen külterületén történt anyagi káros baleset vasárnap reggel. Az egyik sofőrnél jelzett a szonda, a rendőrök eljárást indítottak vele szemben.