Boldog születésnapot Kristóf!

2024. 04. 26., p - 09:59
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendhagyó születésnapi meglepetésben volt része 2024. április 25-én annak a győri kisfiúnak, akit kollégáink köszöntöttek fel.

A hatéves Kristóf nagymamája különleges meglepetést szeretett volna szerezni születésnapos unokájának, ezért a közelmúltban kéréssel fordult a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felé. Elmondta, hogy a kisfiú rajong a rendőrautókért, - még új biciklije is kék és police feliratos - ezért boldog lenne, ha a jeles napon az egyenruhások köszöntenék fel.

1

2

Örömmel tettünk eleget a felkérésnek. Majorné Bajnok Eszter rendőr őrnagy közlekedésbiztonsági ajándéktárgyakból összeállított meglepetéscsomaggal köszöntötte az egyenruhába várakozó ünnepeltet, majd rendőrautóval szállították a kisfiút az óvodáig. Kristóf alig várta, hogy az óvodába mindenkinek elmesélhesse nagy kalandját.

3

5

4

Ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.