Családi házba tört be

2018. 02. 22., cs - 13:41
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kerecsendi körzeti megbízott elfogta a 31 éves helyi férfit.

Bejelentés érkezett a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint ismeretlen személy 2018. február 18. és 2018. február 20. között egy kerecsendi ingatlanba bement, majd onnan székeket, festéket, valamint faanyagokat tulajdonított el.

A kerecsendi körzeti megbízott 2018. február 21-én délután elfogott egy 31 éves helyi férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, továbbá megállapította, hogy L. Henrik ellen az Egri Járási Hivatal körözést rendelt el. Az egyenruhások a házkutatáskor megtalálták a gyanúsított otthonában az eltulajdonított székeket.

Az Egri Rendőrkapitányság a férfi ellen lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.