Dühében törte be egy jármű szélvédőjét

2021. 02. 23., k - 08:29
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság miatt felelhet a 28 éves endrefalvai férfi.

A Szécsényi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 28 éves endrefalvai lakos ellen. A gyanúsított és testvére között  2020. október 24-én 21 óra körül a település belterületén hangos szóváltás alakult ki.  A férfi ezután egy boros üveggel betörte az egyik ingatlan előtt parkoló személygépkocsi szélvédőjét.

A 28 éves endrefalvai lakos ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.