Dulakodássá fajult a szórakozás

2022. 08. 09., k - 14:49
Készenléti Rendőrség

Rövid idő alatt megtalálták az elkövetőt a készenléti rendőrök.

Gergelyiugornya, Tisza-part üdülő területén egy szórakozóhely biztonsági őrei kértek segítséget 2022. augusztus 7-én hajnalban a Készenléti Rendőrség járőreitől. A szórakozóhelyen több személy között dulakodás alakult ki, amit a biztonsági őrök próbáltak megfékezni.  Közben szóváltás és újabb dulakodás alakult ki a társaság egyik tagja, valamint a biztonsági személyzet vezetője között, akit a támadó egy késsel hastájékon szúrt.

Az elkövető elmenekült a helyszínről, de a Készenléti Rendőrség járőreinek alapos adatgyűjtése, valamint a pontos személyleírás alapján elfogták a feltételezett tettest, akit a Vásárosnamény Rendőrkapitányságra előállítottak.   

Az elfogott férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság Vásárosnamény Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A megszúrt biztonsági őrt a kiérkező mentők nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléssel további orvosi ellátás céljából kórházba szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Prevenció az akcióban

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték Bács-Kiskun megyében. Az akcióhoz a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság tagjai is csatlakoztak, akik ismertették a szabálytalankodókkal a biztonsági öv használatának fontosságát és speciális szimulátorral szemléltették életmentő funkcióját.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.