Duplán biztonságban

2022. 07. 07., cs - 09:03
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nicsi Judo táborban tartott előadást a Győri Rendőrkapitányság baleset-megelőzési szakembere.

Nagy örömmel tett eleget 2022. július 6-án a városi balesetmegelőzési titkár a győri judo tábor meghívásának, ahol a gyalogos-kerékpáros közlekedés, az elsőbbségi jog szabályainak átbeszélése mellett a rendőr előadó is bepillantást nyerhetett a küzdősport szigorú szabályainak elméleti és gyakorlati oktatásába. 

1

A táborozók megismerkedhettek a rendőrségi felszerelésekkel, sikert aratott a táncoló robot, s a nyári veszélyekre történő figyelemfelhívást követően a fehér öves kis cselgáncsosok jelképes sárga övet, fényvisszaverős karjelzőt kaptak ajándékba. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.