Egy családi házban rongáltak

2018. 04. 01., v - 06:59
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 35 éves, egy 33 éves és egy 24 éves muraszemenyei férfi ellen.

A gyanúsítottak 2017. november 21-én 19 óra 30 perc körül Letenyén, a Petőfi Sándor utcában megjelentek egy családi háznál, ahol golfütővel és más eszközökkel megrongálták az udvaron álló két gépkocsit. A testvérek ezután az épületbe is bementek, több ablakot és ajtót betörtek.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 35 éves, a 33 éves a 24 éves muraszemenyei férfiakkal szemben magánlaksértés bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.