Egy családi házban rongáltak

2018. 04. 01., v - 06:59
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 35 éves, egy 33 éves és egy 24 éves muraszemenyei férfi ellen.

A gyanúsítottak 2017. november 21-én 19 óra 30 perc körül Letenyén, a Petőfi Sándor utcában megjelentek egy családi háznál, ahol golfütővel és más eszközökkel megrongálták az udvaron álló két gépkocsit. A testvérek ezután az épületbe is bementek, több ablakot és ajtót betörtek.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 35 éves, a 33 éves a 24 éves muraszemenyei férfiakkal szemben magánlaksértés bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.