Egy éjszaka két lopás, másnap kihallgatás

2023. 07. 27., cs - 15:55
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két tiszabői családi házból lopott az a helyi férfi, akinek zsákmányai között egy bevásárlókocsinyi görögdinnye is volt. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

Bejelentést tett a rendőrségen egy tiszabői lakos 2023. július 26-án délelőtt, hogy előző nap este, amikor otthonába hazaért, azt tapasztalta, hogy az ingatlanból ismeretlen ellopta a centrifugáját, telefonját és 40 000 forintját. A helyszínen végzett adatgyűjtés közben újabb bejelentés érkezett egy másik helyi családi ház udvaráról történő lopásról. Onnan ismeretlen eltolt kb. 20 darab görögdinnyét, amit egy bevásárlókocsiban tároltak.

Adatgyűjtést követően a rendőrök látókörébe került egy tiszabői férfi, akit rövid időn belül elfogtak és előállítottak a Kunhegyesi Rendőrőrsre. A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a dinnyék egy részét megette, illetve összetörte. A rendőrök kutatás során a centrifugát és a bevásárlókocsit megtalálták és lefoglalták.

A Karcagi Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás elkövetése miatt folytat eljárást a 25 éves férfivel szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.