Egy nap alatt

2024. 03. 11., h - 15:01
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpártolvajt bilincseltek a váci rendőrök.

Múlt kedden gödi otthonából indult Vácra iskolába egy diák kétkerekűjével. A bicajt szokás szerint a vasútállomás kerékpártárolójában lelakatolta, azonban délután nagy meglepődésére már csak a hűlt helyét találta.

Másnap délután a sértett éppen hazafelé tartott, amikor meglátta, hogy egy ismeretlen férfi hajtja a kerékpárját, azonnal riasztotta a rendőröket.

A zsaruk pattantak a bejelentésre, és a személyleírás alapján elkezdték keresni a férfit a környéken. Nem egész egy óra múlva már kezük közt tudták a lopott biciklit és a tolvajt is. A 45 éves férfit kihallgatták, ám állítása szerint ő csupán egy ismeretlen, koszos alaktól vette meg a kerékpárt egy bevásárlóközpont közelében. A biciklit még aznap visszaadták tulajdonosának, aki hálásan köszönte meg az egyenruhások gyors és hatékony intézkedését.

A középkorú férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.