Egy üzlet, három lopás

2018. 02. 13., k - 13:20
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a halmajugrai férfit.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást egy 23 éves halmajugrai lakos ellen.

A férfi a gyanú szerint 2018. február 12-én 10 óra körül bement egy gyöngyösi üzletbe, ahonnan tisztálkodó szereket és élelmiszert tulajdonított el. Két órával később újabb termékeket lopott ugyanabból a boltból, majd délután ismét visszament lopási szándékkal, de ekkor már a biztonsági őr tetten érte.

A rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható R. Krisztiánt, akit kihallgattak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.