Együtt rúgták a bőrt

2023. 07. 25., k - 15:33
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

2023. július 25-én, Tiszabőn rendezték meg azt a focikupát, melyen a környékbeli hátrányos helyzetű fiatalok kaptak lehetőséget egy tartalmas kikapcsolódásra.

A Felzárkózó települések nevű program többek között a gyermekekre fókuszál. A Belügyminisztérium és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által koordinált kezdeményezés valódi nyitás a leszakadó területeken élő, nehézségekkel küzdő emberek felé.

A felzárkózó településeken indított sportfoglalkozások elsősorban közösségformáló programok. A gyerekek számos képességét fejlesztik, kiemelt figyelmet fordítva az alapvető viselkedési normák elsajátítására és a fair play szemlélet megtanítására. Ennek keretében a Karcagi Rendőrkapitányság és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a mai napon focikupát szervezett a tiszabői és tiszaburai fiataloknak, a rendezvényen közel 25 gyerek az egész napot sportolással tölthette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.