Életveszélyt okozó testi sértés Pécsett

2021. 09. 20., h - 13:13
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A baranyai rendőrök eljárást indítottak egy 19 éves férfi és egy 48 éves nő ellen.

A nyomozók 2021. szeptember 19-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 19 éves mohácsi férfit és egy 48 éves pécsi nőt, akik a gyanú szerint előző nap délután Pécsett, a Magtár utcában megvertek egy férfit. A sértettnek az eset során több csontja eltört, valamint belső szervei is megsérültek. A kórházba szállítását követően megállapították, hogy a sérülései súlyos-életveszélyesek. A rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogták és előállították őket a rendőrkapitányságra.

Ellenük – őrizetbe vételük mellett – életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Addig jártak…, míg lebuktak

A tolnai rendőrök elfogták azt a két faddi férfit, akik az elmúlt hónapokban számos tanya- és nyaralótulajdonosnak okoztak bosszúságot azzal, hogy betörtek ingatlanjukba. Ezen kívül Szekszárdon több autóról is loptak el különböző alkatrészeket.