Elfogás

2022. 12. 09., p - 12:24
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Autót loptak, továbbadták. A nagykátai rendőrök elfogták a párt és azt is, aki átvette tőlük a járgányt.

Egy nagykátai asszony feljelentésére indultak meg a rendőrök 2022. november 30-án este, mivel a tápiószelei vonatállomáson leparkolt kocsiját valaki ellopta.

A rendőrök személy-és helyismeretüknek köszönhetően pár napon belül kiderítették kik vihették el a több százezer forintot érő autót. A 29 éves munkanélküli L. Ferenc és élettárása a 34 éves, szintén munkanélküli Zs. Laura, december 2-án este a kihallgató helyiségben találta magát.

A zsaruk túl azon, hogy őket elszámoltatták, a gépkocsit is megtalálták egy tápiószelei ingatlan udvarán. Az ott lakó 33 éves F. László a lopott kocsi tulajdonosaként mutatkozott be a rend őreinek, előállították. A megtalált gépkocsi csak nyomokban volt azonos eredeti állapotával, elemeire szedve, szétbontott állapotban találták meg a nyomozók.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. László ellen pénzmosás bűntette, a pár ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.