Elfogták a rendőrök az eltiltás alatt vezető nőt

2021. 11. 30., k - 13:49
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették az 53 éves vámospércsi sofőrt.

A járőrök a 77-es főúton igazoltattak egy vámospércsi járművezetőt 2021. november 27-én 11 óra 50 perckor, miután a rendszámfelismerő műszer jelzése alapján az általa vezetett autót a forgalomból kivonták. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a vámospércsi nőt a Debreceni Városi Bíróság a járművezetéstől már korábban jogerősen eltiltotta, és az utánképzésen, melynek elvégzésére kötelezték, nem vett részt.
A rendőrök a sofőrt előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. A nő ellen a rendőrök szabálysértési eljárást indítottak a forgalomból kitiltott járművel és kötelező biztosítási fedezet nélkül történő közlekedés, valamint az engedély nélküli vezetés miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözték, elfogták

A Keszthelyen elfogott enyingi férfit garázdaság miatt keresték a hatóságok, most már a büntetés-végrehajtási intézetben van.

 

Szélesített portfólió

A ráckevei rendőrök azonosították és elfogták azt a ráckevei párt, akik a gyanú szerint több ingatlanba bejutva vittek mindent, ami csak megtetszett neki. Több százezer forintos kárt okoztak a kilenc ingatlan tulajdonosának.