Eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett a férfi

2021. 04. 02., p - 08:21
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Körmendi Rendőrkapitányság eljárást indított vele szemben.

A rendőrök 2021. április 1-jén, a reggeli órákban Felsőmarác belterületén intézkedtek egy gépjárművezetővel szemben. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi ittasan ült a volán mögé, amelyet az alkoholteszter pozitív eredménye is igazolt. Munkatársaink megállapították továbbá, hogy az sofőrt a Körmendi Járásbíróság a közúti járművezetéstől eltiltotta. A járművezetőt a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.