Eltiltás hatálya alatt vezetett

2019. 04. 13., szo - 09:56
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az oroszlányi rendőrök őrizetbe vették a 25 éves sofőrt.

A rendőrök 2019. április 12-én 21 óra után Oroszlány hétvégi házas övezetében ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A sofőr az intézkedés előtt az ajtókat belülről lezárta és az ablakokat is felhúzta. A rendőrök felszólítására R. Dominik kiszállt a gépjárműből és megállapították, hogy őt az Oroszlányi Rendőrkapitányság 2019. november 29-ig a járművezetéstől eltiltotta. A járművön nem volt hatósági jelzés és kötelező biztosítás sem. A helyi lakost az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.