Eltiltás hatálya alatt vezetett

2019. 04. 13., szo - 09:56
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az oroszlányi rendőrök őrizetbe vették a 25 éves sofőrt.

A rendőrök 2019. április 12-én 21 óra után Oroszlány hétvégi házas övezetében ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A sofőr az intézkedés előtt az ajtókat belülről lezárta és az ablakokat is felhúzta. A rendőrök felszólítására R. Dominik kiszállt a gépjárműből és megállapították, hogy őt az Oroszlányi Rendőrkapitányság 2019. november 29-ig a járművezetéstől eltiltotta. A járművön nem volt hatósági jelzés és kötelező biztosítás sem. A helyi lakost az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.