Eltiltás hatálya alatt vezetett

2017. 05. 24., sze - 07:16
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tatai rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a férfit.

A rendőrök 2017. május 23-án 16 óra 15 perckor Tatán, a Vértesszőlősi úton igazoltattak egy járművezetőt. A férfi Tatabánya irányába haladt a gépkocsival, amikor ellenőrizték. A sofőr az autó tulajdonjogát egy adás-vételi szerződéssel igazolta, azonban azt a meghatározott időn belül nevére nem íratta.

A rendőrök megállapították, hogy a 25 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és a Tatabányai Rendőrkapitányság a vezetéstől a bírósági eljárás befejezéséig eltiltotta. A fiatalembert szondáztatták, amelynek pozitív eredménye a szeszes ital fogyasztását megerősítette.

A járőrök a tatabányai lakost a rendőrkapitányságra mintavételre előállították, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.