Eltolta az elektromos kerékpárt

2023. 05. 17., sze - 10:26
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A lezáratlanul hagyott, értékes kerékpárjának csak a hűlt helyét találta az a szolnoki férfi, aki néhány percre ugrott be vásárolni egy helyi pékségbe. A rendőrök előállították a feltételezett elkövetőt és a bringa is meglett.

Egy 30 éves püspökladányi férfit gyanúsítanak a szolnoki nyomozók azzal a bűncselekménnyel, ami 2023. május 12-én az esti órákban történt a városban.

A megalapozott gyanú szerint fiatalember egy helyi pékség előtt egy lezáratlanul hagyott elektromos kerékpárra lett figyelmes. A férfi azonnal cselekvésre szánta el magát és míg a bringatulajdonos az üzletben vásárolt, ő eltolta a biciklit. A bűncselekmény bejelentését követően a rendőrök adatokat gyűjtöttek és kamerafelvételt elemeztek, így néhány nap elteltével ismertté vált a feltételezett elkövető személyazonossága. A jogsértőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett. A rendőrök egy bozótosban találták meg az 1.200.000 forint értékű kerékpárt, amit lefoglaltak, majd a tulajdonosnak visszaadtak. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Más alkatrészeket küldött

A Mátrix Projekt keretén belül egy miskolci férfival szemben folytattak büntetőeljárást a szentgotthárdi rendőrök, aki két vásárlót is átvert.

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.