Elütött egy gyalogost

2020. 05. 10., v - 09:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök lezárták az ügyét.

Egy 55 éves helyi férfi 2019. december 26-án délután Tótszentmárton, Béke utcában Citroën típusú autójával egy ingatlan kapubejárójáról hátramenetetben elindult, figyelmetlensége miatt pedig nem észlelte, hogy egy férfi kerékpárt tolva közlekedik a járdán, és autójával elsodorta őt. A 62 éves gyalogos a balesetben súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök az autó sofőrjét közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták.  A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.